Hvad er Meditation

Meditationsteknikker

Meditationsmusik

Videnskabelige Links

 


Meditationsmusik til frit download

Power Breathing
Dette track har jeg designet til brug for Tummo-åndedrætteknikker.
Du kan se en instruktion her.
 
 
'DØDS'MEDITATIONER - Die2live
Følgende tracks er ikke for sarte sjæle. De er til gengæld ekstremt effektive, især med hovedtelefoner. Her har jeg forsøgt at musikalsk 'genskabe' dekonstruktionsprocesserne under ayahuascarejser i et Meditativt set & setting.

Alpha Monks

Nirvanian MonksGAMMABØLGEMEDITATION - Meditativ hjernevask
For nylig har videnskaben fundet ud af at lyd og lys, der occillerer med præcist 40 svingninger i sekundet er i stand til at rense hjernen i mus for de affaldsstoffer, der blandt andet forårsager alzheimer. Forsøg ser ud til, at den samme mekanisme også gælder for menneskehjerner. Jeg har inspireret af denne forskning designet et lydlandskab, der ocillerer med gammabølger på 40HZ. Jeg har også lagt et lag af alphabølger på 10HZ ind i lydtapetet.
 
Dette track er ikke for svage sjæle. Mange  førstegangsbrugere får kvalme og/eller andre tegn på ubehag, når de lytter til 'musikken'. Ved vedvarende brug ser det dog ud til at disse symptomer forsvinder til fordel for vågent velvære. Det er meget vanskeligt at konstruere gammabølger, der lyder behageligt. Det har faktisk taget mig et par års eksperimentering før jeg fandt frem til acceptable løsninger. Måske vigtigst af alt: Musikken forhandler ikke med dig. Den fordrer i stedet total medicinsk-terapeutisk overgivelse til en lydmur bestående af 'noget', der med Nietzsches ord bedst kan beskrives som Jenseits von gut und böse.


I det omfang, du er i stand til at overgive dig til denne neurale ocillation, der er skabt som alt andet end new age musikkens umulige, men velmenende forsøg på at skabe en illusiv boble af harmoni omkring det plagede ego, så vil du måske opleve tilstande af velvære, klarhed og koncentration på en hel ny måde. Denne klarhed ser ovenikøbet ud til at have en lang efterklangstid. Det er ikke overraskende, eftersom personer, der har mediteret i årevis, har en langt højere grad tilstedeværelse af gammabølger i deres frontallapper.

Jeg har efterhåndet fået en del anekdotisk evidens for disse meditative effekter, men vil i høj grad også være intereseret i dine subjektive oplevelser med denne auditive 'hjernevask'.
Du er meget velkommen til at skrive til mig for at give mig dit personlige feedback! Min email er gunnars@mail.com

Lyt med hovedtelefoner for den maksimale effekt. En sidste advarsel før linket... Lyt under ingen omstændigheder til dette track, hvis du har en historie med epilepsi. Hvis kvalme eller andre symptomer bliver for kraftige, så afbryd blot sessionen.

Gamma Brain Wash-40