Hvad er Meditation

Meditationsteknikker

Meditationsmusik

Videnskabelige Links

Åndelige Inspiratorer


Undervisning i Meditation

Meditation er en invitation til den nysgerrige, der gerne vil se dybere ind i sig selv.

Meditation kan være et fantastisk middel mod stress og udbrændthed. For Meditation kan genforbinde dig med din indre levende essens. Uden denne essens er livet gråt.
 

Den indre vejleder
For de fleste er det nødvendigt at lære Meditation af en lærer. Enhver meditationslærers fornemste opgave er herefter at gøre sig selv overflødig så hurtigt som muligt.

Efter nogle timers instruktion vil du være i stand til at meditere med succes på egen hånd. Jeg vil gennem samtaler med dig skræddersy en Meditationsteknik som passer netop til dig, dine behov og dit livssyn.

 
Mit mål er, at du så hurtigt som muligt lærer at lytte til din egen indre vejleder, så du frem for at følge ydre vejlederes mange og ofte modstridende råd, lytter indad og finder din egen vej tilbage til din indre kilde - din indre kernepersonlighed.

Det er helt op til dig, hvad du vil lægge i Meditationen. Du kan meditere, uanset om du er ateist eller religiøs.

Mine kompetencer
Jeg har mediteret dagligt i over 40 år.
 
Jeg har viet en stor del af mit liv til at studere mange og vidt forskellige Meditationsteknikker. Jeg har studeret Meditation hos betydningsfulde meditationslærere i Indien i sammenlagt 7 år af mit liv.
    
Med mig tilbage til Danmark har jeg medbragt, hvad man kunne kalde Essensen af hvad Meditation er. Denne essens har jeg brugt til at udvikle en lang række værktøjer som er tilpassede til vores vestlige livsstil.
   
Meditationsteknikker

Her er et lille udvalg af de Meditationsteknikker du kan lære:

Meditation på kroppens indre energisystem  • Mantrameditation  • Energimeditation 
Kinetisk Meditation  • Healingmeditation  • Åndedrætsteknikker  • 'Self Enquiry' 
• Mindfulness

Meditation er som et dagligt bad til dit sind
Når vi lærer at meditere regelmæssigt, opbygger vi en værdifuld vane. Ligesom man tager et bad for at holde kroppen ren, mediterer man for at holde sindet klart og nærværende.
 
Nogle tænker at Meditation kan blive til virkelighedsflugt. Intet er imidlertid mere jordnært end Meditation. Ved hjælp af daglig Meditation opnår man en større frihed til at handle med overblik og overskud i livets forskellige situationer.
  
Meditation er et praktisk værktøj til at skabe klarhed og energi i hverdagen!
   
Meditation er let
Ofte er mennesker, der er nysgerrige og gerne vil lære at meditere lidt tvivlende over for, om de er i stand til at lære det. Det kan umiddelbart virke, som om det er en indviklet proces at meditere.
  
Heroverfor vil jeg hævde:

Intet er så let som at meditere. 

Vi mennesker har en medfødt evne til at falde i staver.
 
Lys tændes ved lys
På samme måde som man kan tænde et stearinlys ved hjælp af et andet, så finder man sin egen evne til spontan Meditation ved at sidde med en, der har erfaring i Meditation.
    
Når man først har oplevet det én gang, så er der ikke noget mere enkelt end at falde ind i Meditationens fredfyldte og healende frirum, hvor tanker og bekymringer falder fra.
 
Ingen skjult agenda!
Tro imidlertid ikke på mig og mine ord. Tro ikke på nogen organiseret religion, guru eller præst. Lad dig i stedet inspirere - af mig, af andre - og dyk så med hele din oprigtige væren ind i dig selv, og find her dit eget svar.
 
Iklæd dette svar dine egne ord, og gør med det, hvad du vil.
 
 

Undervisningen er gratis
Jeg er i den lykkelige situation, at jeg har rigeligt til dagen og vejen uden at skulle tjene ekstra penge på meditation.

Tag kun mod denne invitation, hvi du mener det alvorligt
Jeg forventer til gengæld, at du er seriøs. Det absurde er, at vi er programmerede til at være tage noget alvorligt, hvis vi skal betale penge for det. Det er imidertid ikke muligt at købe sig til det man allerede er.
 
Send mig en mail eller ring til mig for mere information.
gunnars@mail.com
 

 

FRI FÆLLESMEDITATION I KØBENHAVN OM SØNDAGEN
Jeg holder ind imellem guidede fællesmeditationer Søndag fra kl 18.00 til ca 21.00

De fleste gange foregår arrangementet i min lejlighed i København.

Det vil være en fordel, hvis du først kommer til en individuel session, men det er ikke nogen betingelse.

Det koster ikke noget at deltage i disse arrangementer.

Det er langt fra hver søndag, at jeg holder disse åbne meditationsaftener. Så send mig en mail eller ring til mig, hvis du ønsker at komme på en invitatitonsliste.
 
 
Mvh
Gunnar Mühlmann